| |
| Autor |
Mesaj |
Vasile
Admin Site
Data înscrierii: 26/01/2005
Locație: Paris, FR Sus
|
|
Trimis:
Mar 09 12, 2006 1:03 am Titlul subiectului:
Organizăm un miting la 1 octobrie 2006 |
|
O singură cerință - UNIREA RMoldova cu România
Dacă aveți suggestii, idei, scriți... |
|
|
|
magic
Data înscrierii: 25/06/2005
Sus
|
|
Trimis:
Mar 09 12, 2006 8:49 am Titlul subiectului:
Miting la 1 octombrie |
|
Ideea este binevenita, si imi voi permite sa o popularizez pe unele grupuri de discutii ale diasporei.
Cred ca in afara problemei reintregirii Tarii, cu aceasta ocazie ar trebui protestat si impotriva regimului criminal de la Tiraspol si fata de mascarada, numita pompos "referendum", de pe 17 septembrie, cu atat mai mult cu cat vom avea si ceva reactii pana atunci.
Oferiti ceva detalii legate de actiunea preconizata, in principal locul desfasurarii si, eventual semnificatia acestei zile. _________________ magic |
|
|
|
Vasile
Admin Site
|
|
Trimis:
Mar 09 12, 2006 10:26 am Titlul subiectului:
Re: Miting la 1 octombrie |
|
| magic a scris: | Cred ca in afara problemei reintregirii Tarii, cu aceasta ocazie ar trebui protestat si impotriva regimului criminal de la Tiraspol si fata de mascarada, numita pompos "referendum", de pe 17 septembrie, cu atat mai mult cu cat vom avea si ceva reactii pana atunci.
Oferiti ceva detalii legate de actiunea preconizata, in principal locul desfasurarii si, eventual semnificatia acestei zile. |
Da, e o mascaradă și nu cred că trebuie să ne irosim energia combatînd sau popularizînd acest "referendum". Cred că cel mai bun lucru pe care îl putem face pt transnistreni e să reușim să unim RMoldova cu România (și e real, căci pt prima dată în ultimii ani o majoritate de basarabeni e "pentru"). Atunci și Tiraspolul va face parte din România și România va scăpa mult mai ușor decît RMoldova de structura smirnovistă
În privința orei-locului.. încă așteptăm autorizația din partea prefecturii din Paris. Evident, vom comunica imediat |
|
|
|
Vasile
Admin Site
|
|
Trimis:
Lun 09 18, 2006 11:00 pm Titlul subiectului:
|
|
| După cum și mă temeam, prefectura de poliție ne-a INTERZIS desfășurarea mitingului în fața ambasadei României. Probabil din cauza presiunilor ambasadei României... |
|
|
|
magic
Data înscrierii: 25/06/2005
Sus
|
|
Trimis:
Vin 09 22, 2006 5:37 am Titlul subiectului:
Respingerea autorizarii |
|
| Vasile a scris: | | După cum și mă temeam, prefectura de poliție ne-a INTERZIS desfășurarea mitingului în fața ambasadei României. Probabil din cauza presiunilor ambasadei României... |
Unul din motivele neautorizarii mitingului poate fi acela ca la sfarsitul lunii septembrie, la Bucuresti va avea loc sommetul francofoniei, la care vor participa si liderii francezi. Este o chestie de "obraz" sa nu permita manifestari tocmai in fata ambasadei tarii gazda si in aproximativ aceeasi perioada de timp...
Manifestarea de la Chisinau a fost insa autorizata de autoritatile comuniste! _________________ magic |
|
|
|
Vasile
Admin Site
|
|
Trimis:
Vin 09 22, 2006 8:46 am Titlul subiectului:
Re: Respingerea autorizarii |
|
| magic a scris: | Unul din motivele neautorizarii mitingului poate fi acela ca la sfarsitul lunii septembrie, la Bucuresti va avea loc sommetul francofoniei, la care vor participa si liderii francezi. Este o chestie de "obraz" sa nu permita manifestari tocmai in fata ambasadei tarii gazda si in aproximativ aceeasi perioada de timp...
Manifestarea de la Chisinau a fost insa autorizata de autoritatile comuniste! |
nu știu dacă din cauza "obrazului" sau nu dar nici un miting în fața ambasadei Rusiei nu a fost refuzat... |
|
|
|
o.brega

Data înscrierii: 01/06/2005
Locație: Chisinau-Iasi Sus
|
|
Trimis:
Vin 09 29, 2006 7:13 am Titlul subiectului:
Mitinguri pe 1 octombrie |
|
Poate merita încercat un miting la ambasada RM? E ciudat că nu v-au permis și totoadată scandalos, nu se poate contesta această decizie abuzivă, nu vă simțiți discriminați și lezați în bastionul democrației europene?! Ce aveți de gînd să faceți? _________________ Ești liber atît cît poți să spui!
http://www.Curaj.net |
|
|
|
Vasile
Admin Site
|
|
Trimis:
Lun 10 09, 2006 12:25 am Titlul subiectului:
Re: Mitinguri pe 1 octombrie |
|
| o.brega a scris: | | Poate merita încercat un miting la ambasada RM? E ciudat că nu v-au permis și totoadată scandalos, nu se poate contesta această decizie abuzivă, nu vă simțiți discriminați și lezați în bastionul democrației europene?! Ce aveți de gînd să faceți? |
Da, e scandalos, și cu atît mai mult e că nu dau refuz în scris (cică ne dau voie să facem în orice alt loc, numai nu la ambasadă). Invocă tot felul de "probleme diplomatice".
Am cerut un alt miting la 22 octombrie la ambasada RM, dar încă nu ne-au dat autorizarea. |
|
|
|
Vasile
Admin Site
|
|
Trimis:
Mie 10 18, 2006 8:51 pm Titlul subiectului:
|